Facebook All like

BOX_HEADING_FBALL_LOGIN_SIDEBOX
Facebook Login

Pashmina Anjali VI SALE

RM22.00
Sale: RM15.40

Selendang Pashmina  India

Kain - Pahmina sederhana tebal

Size - 68 in x 27 in

Jahitan - Biasa

Jenis - Sulaman Corak pashmina yang cantik

Potongan - Segi Panjang Besar

Kualiti - Biasa

 

Selendang pashmina  sutera yang cantik

Setiap selendang pashmina sebelah warna gelap dan sebelahnya warna cerah kerana tenunan. Selendang pashmina premium boleh juga di gunakan sebagai shawl. Pasti anda nak simpan sendiri semua koleksi warna yg ada. Lagi lagi lagi kalau anda peminat setia pashmina premium seperti saya.

Ramai yang bertanggapan Pashmina ni panas, hai langsung tak betul, saya ni peminat setia Pashmina premium, saya suka sebab fabriknya lembut lah sangat sangat, bila pakai senang nak lilit dan terletak, senang nak pandankan dgn baju, boleh pakai dgn jeans casual dan kalau adjust cara lilit, boleh guna untuk pergi majlis glamour. Versatile pashmina ni.  Biasa pashmina di beli ramai golongan korporate juga sebagai hadiah korporate dan hadia convocasion oleh university. Kami pernah menyedia kan pashmina design sendiri untuk UITM. Kami juga pernah menerima tempahan Pashmina oleh kerajaan Singapore sebagai hadiah door gift pekerja mereka juga stesen radio Singapore untuk di beri sebagai hadiah untuk pendengar mereka.

Ukuran Panjang 67 lebar 28

Kurun lamanya digunakan orang kenamaan, yang terkenal dan yang memerlukan kain berkualiti yang sukar di beli orang biasa pada masa mereka, Pashmina menjadi pujaan mahupun lelaki ataupun wanita.

Ustaz Don pun fevret Pashmina premium!

 

 

 

 


  • Model: 10/9/2520
  • Shipping Weight: 0.105KG

Please Choose:

Warna Pilihan




In Stock = 1


In Stock = 1




Follow Us


This product was added to our catalog on Wednesday 13 March, 2013.

Customers who bought this product also purchased...


Home      Shipping       Hijab Tutorial       Borong / Wholesale       'Be a Hijabista' MAKE OVER       Tempahan Pukal / Design Sendiri       Media       Borang Order Kami
Jahitan berkualiti Boutique, Kain bertaraf dari Korea Original