Facebook All like

BOX_HEADING_FBALL_LOGIN_SIDEBOX
Facebook Login

All Products





Anak tudung Lycra Plain Lebar / Panjang XXL SALE

Anak tudung Lycra Plain Lebar / Panjang XXL SALE

Model: 3/2.5/859
Price: RM8.00


Weight: 0.065KG

Date Added: Sunday 13 February, 2011



Anak tudung panjang XXL, dua kali ukuran anak tudung biasa. Sesuai untuk yang muka tembam dan susah nak muat anak tudung biasa. Juga sesuai untuk yang bersanggul kerana rambut yang panjang. Korean lycra 320 Boleh memilih semua hitam untuk pilihan

Angel Shawl

Angel Shawl

Model: 19/3058-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Chanel Shawl

Chanel Shawl

Model: 19/3091-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Coco Shawl

Coco Shawl

Model: 19/3059-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Evelyn Wide Shawl

Evelyn Wide Shawl

Model: 5/3046-2105
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Selendang Cotton Lembut Kain -  Cotton  Size - Jahitan - Best Jenis - Corak Quality - Baik      

Georgette Plain

Georgette Plain

Model: 5/3054-2912
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 16 October, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Plain Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik  

Georgette Print Dots

Georgette Print Dots

Model: 5/3009-1250
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - 2 tone Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik

Georgette Print Hearts

Georgette Print Hearts

Model: 5/3053-2912
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 16 October, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik code 11 hingga 20 contoh warna untuk hearts (gambar adalah stars)

Georgette Print Stars

Georgette Print Stars

Model: 5/3051-2912
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 16 October, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik

Halfmoon Butterfly Plain

Halfmoon Butterfly Plain

Model: 5/3045-1001
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Halfmoon Butterfly Warna Plain Premium Ukuran aggaran  Kain - Premium High Quality Chiffon Jahitan - Butik      

Inner Dagu Slimming Alysia Cotton

Inner Dagu Slimming Alysia Cotton

Model: 5/3020-2704
Price: RM5.00


Weight: 0.1KG

Date Added: Sunday 22 June, 2014



Inner ni sangat special, kain pun lembut, sedap dan selesa di pakai. Tak macam inner inner panas yang biasa kita jumpa.. inner ni kami potong sehelai sehelai pun banyak sekali gus untuk menjaga potongan can bentuk inner supaya muka tampil - SLIM

Inner Premium Cotton

Inner Premium Cotton

Model: 5/3021-2704
Price: RM5.00


Weight: 0.1KG

Date Added: Sunday 22 June, 2014



Inner ni sangat special, kain pun lembut, sedap dan selesa di pakai. Tak macam inner inner panas yang biasa kita jumpa.. inner ni kami potong sehelai sehelai pun banyak sekali gus untuk menjaga potongan can bentuk inner supaya muka tampil - SLIM

Inner Shana

Inner Shana

Model: 12/3044-1105
Price: RM12.00


Weight: 0.205KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Inner ni sangat special, kain pun lembut, sedap dan selesa di pakai. Tak macam inner inner panas yang biasa kita jumpa.. inner ni kami potong sehelai sehelai pun banyak sekali gus untuk menjaga potongan can bentuk inner supaya muka tampil - SLIM

Instant Shawl Manik Exclusive Arab

Instant Shawl Manik Exclusive Arab

Model: 55.30/3111-1640
Price: RM55.30


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 19 March, 2015



Shawl Instant Premium exclusive Kain - Kain Chiffon berat exclusive Jahitan - High end teliti Potongan - FREE Quality - High end Layer          

Instant Shawl Manik Exclusive Flora

Instant Shawl Manik Exclusive Flora

Model: 55.3/3112-1641
Price: RM55.30


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 19 March, 2015



Shawl Instant Premium exclusive Kain - Kain Chiffon berat exclusive Jahitan - High end teliti Potongan - FREE Quality - High end Layer          

Istanbul Yasemin

Istanbul Yasemin

Model: 22.5/2551-PAS0001
Price: RM22.50


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 23 May, 2013



Selendang Turki Burnout Sateen, selendang ni khas kami import terus dari Istanbul Turki, empayar Hijab cantik yang di pakai cantik dan kreatif oleh gadis gadis cantik (ehem... selain Malaysia lah ye.. hehe) Kain cotton ni pun kalau sentuh baru lah

Its Love Shawl

Its Love Shawl

Model: 19/3060-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.2KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Premium Chiffon Plain Buttons

Premium Chiffon Plain Buttons

Model: 5/3024-2912
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Sunday 22 June, 2014



Selendang chiffon plain yang sangat lembut, cantik, tidak jarang dan nampak mahal. Ukuran aggaran - Kain - Chiffon Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Jenis - Plain Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi  

Premium Pure Pashmina Luxurious - Spot On

Premium Pure Pashmina Luxurious - Spot On

Model: 22.5/2917-PAS0001
Price: RM22.50


Weight: 0.145KG

Date Added: Sunday 23 February, 2014



Selendang Pashmina Premium Pure Pashmina Kain - Kain pashmina Tulen yang di import dari Negara Turkey. Sangat lembut, kegilaan remaja turkey, kain nipis tapi tidak jarang, higher thread count yang membuat nenunan mahal dan jenis di raja. Sangat

Shawl Button

Shawl Button

Model: 20/2805-2708
Price: RM20.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Wednesday 09 October, 2013



Shawl butang dua warna Kain - Chiffon Premium berat Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi   

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Model: 10/3050-0412
Price: RM10.00


Weight: 0.155KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Tudung Ct sisulam batu cantik kain georgette India. Sulaman berbeza pada tiap tudung. Sulaman mungkin sama atau tidak sama dgn gambar

Sutera Lanaa

Sutera Lanaa

Model: 5/2869-2912
Price: RM5.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Saturday 12 July, 2014



Selendang Sutera Lembut dan mewah   Anggaran Ukuran 19 by 63 Kain - Sutera Cantik dan terletak  

Sweet Sugar Instant Shawl

Sweet Sugar Instant Shawl

Model: 42.5/3097-1404
Price: RM42.50


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Shawl Instant Premium Chiffon Berat & Terletak Kain - Kain Chiffon Berat Jahitan - Haute Couture ( Sangat Teliti) Potongan - FREE Quality - High End Soft Awning Silang di jahit pada shawl          


Home      Shipping       Hijab Tutorial       Borong / Wholesale       'Be a Hijabista' MAKE OVER       Tempahan Pukal / Design Sendiri       Media       Borang Order Kami
Jahitan berkualiti Boutique, Kain bertaraf dari Korea Original