Facebook All like

BOX_HEADING_FBALL_LOGIN_SIDEBOX
Facebook Login

All Products





Allure Criss Cross Hoodie

Allure Criss Cross Hoodie

Model: 17.5/2995-0407
Price: RM35.00


Weight: 0.405KG

Date Added: Saturday 17 May, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan criss cross di epan dan sarong. Kain - Kain Lycra dan chiffon lembut sutera Jenis - Dijahit sekali (Overlap) Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Potongan - Hoodie Quality - tinggi ukuran

Angel Shawl

Angel Shawl

Model: 9.5/3058-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Authentic Malaysian Batik Shawl

Authentic Malaysian Batik Shawl

Model: batikshaawl
Price: RM144.00  RM115.20


Weight: 0.5KG

Date Added: Tuesday 10 November, 2015



Authentic Malaysian Hand-Made Unique Design Batik Shawl. Silk Fabric with Soft Finishing. Soft and Beautiful Vibrant Colors. Suitable for Classy Ladies who appreciate Unique One of A Kind Exclusive like herself. Each Shawl is made exclusively

Cairo Velvet Hoodie II

Cairo Velvet Hoodie II

Model: 17.5/2997-02997
Price: RM35.00


Weight: 0.405KG

Date Added: Wednesday 28 May, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan tarik ke depan dah jadi! Kain yang sangat lembut dan sejuk memang tidak rimas. Kain -Imported Velvet or colduroy velvet , Korean Lycra Jenis - Dijahit sekali (Overlap) Jahitan - Busana Besar,

Chanel Shawl

Chanel Shawl

Model: 9.5/3091-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Coco Shawl

Coco Shawl

Model: 9.5/3059-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Evelyn Wide Shawl

Evelyn Wide Shawl

Model: 5/3046-2105
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Selendang Cotton Lembut Kain -  Cotton  Size - Jahitan - Best Jenis - Corak Quality - Baik      

Express Zaleha Sports

Express Zaleha Sports

Model: 5/2976-2401
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 25 April, 2014



Tudung Plain Lycra Size - Umur 8 tahun  kebawah Kain - Lycra Premium Jahitan - Busana Jenis - Plain Potongan - Express, Soft Awning Quality -  Tinggi  

Georgette Print Hearts

Georgette Print Hearts

Model: 5/3053-2912
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 16 October, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik code 11 hingga 20 contoh warna untuk hearts (gambar adalah stars)

Georgette Print Stars

Georgette Print Stars

Model: 5/3051-2912
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 16 October, 2014



Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik

Halfmoon Butterfly Plain

Halfmoon Butterfly Plain

Model: 5/3045-1001
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Halfmoon Butterfly Warna Plain Premium Ukuran aggaran  Kain - Premium High Quality Chiffon Jahitan - Butik      

Inner Shana

Inner Shana

Model: 9/3044-1105
Price: RM18.00


Weight: 0.205KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Inner ni sangat special, kain pun lembut, sedap dan selesa di pakai. Tak macam inner inner panas yang biasa kita jumpa.. inner ni kami potong sehelai sehelai pun banyak sekali gus untuk menjaga potongan can bentuk inner supaya muka tampil - SLIM

Instant Shawl Layer

Instant Shawl Layer

Model: 15/3106-2810
Price: RM30.00  RM25.50


Weight: 0.145KG

Date Added: Wednesday 18 February, 2015



Shawl Instant Premium Chiffon Biasa Kain - Kain Chiffon Biasa Jahitan - Biasa Potongan - FREE Quality - Sederhana Layer          

Instant Shawl Manik Exclusive Arab

Instant Shawl Manik Exclusive Arab

Model: 52/3111-1640
Price: RM65.00  RM52.00


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 19 March, 2015



Shawl Instant Premium exclusive Kain - Kain Chiffon berat exclusive Jahitan - High end teliti Potongan - FREE Quality - High end Layer          

Instant Shawl Manik Exclusive Flora

Instant Shawl Manik Exclusive Flora

Model: 52/3112-1641
Price: RM65.00  RM52.00


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 19 March, 2015



Shawl Instant Premium exclusive Kain - Kain Chiffon berat exclusive Jahitan - High end teliti Potongan - FREE Quality - High end Layer          

Istanbul Yasemin

Istanbul Yasemin

Model: 22.5/2551-PAS0001
Price: RM22.50


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 23 May, 2013



Selendang Turki Burnout Sateen, selendang ni khas kami import terus dari Istanbul Turki, empayar Hijab cantik yang di pakai cantik dan kreatif oleh gadis gadis cantik (ehem... selain Malaysia lah ye.. hehe) Kain cotton ni pun kalau sentuh baru lah

Its Love Shawl

Its Love Shawl

Model: 9.5/3060-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.2KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun

Le Dior Shawl

Le Dior Shawl

Model: ledior
Price: RM66.00


Weight: 0.5KG

Date Added: Tuesday 10 November, 2015



Pure Heavy High End Chiffon Shawl Measuring 2 meters long, ample for styling, adorned with rhinestones and pearl beads

Matt Satin or Satin Hoodie by Zohra

Matt Satin or Satin Hoodie by Zohra

Model: 17.5/2972-02972
Price: RM35.00


Weight: 0.305KG

Date Added: Monday 28 April, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan tarik ke depan dah jadi! Kain yang sangat lembut dan sejuk memang tidak rimas. Boleh di guna sarung ke belakang, ke depan atau ke belakang berjambuk tepi (gambar) Kain -Imported Korean lycra

Multi Hood Hijab

Multi Hood Hijab

Model: 17.5/3036-1402
Price: RM35.00


Weight: 0.305KG

Date Added: Thursday 10 July, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan tarik ke depan dah jadi! Kain yang sangat lembut dan sejuk memang tidak rimas. Kain - Kain Cotton / Cotton Lycra Jenis - Dijahit sekali (Overlap) Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti

Premium Colors Shawl

Premium Colors Shawl

Model: 5/3049-2810
Price: RM10.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Selendang Premium Chiffon Sutera Ukuran aggaran - Kain - Premium Chiffon Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Jenis - & Plain Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi    

Premium Pure Pashmina Luxurious - Trail

Premium Pure Pashmina Luxurious - Trail

Model: 12.5/2919-PAS0001
Price: RM25.00


Weight: 0.145KG

Date Added: Sunday 23 February, 2014



Selendang Pashmina Premium Pure Pashmina Kain - Kain pashmina Tulen yang di import dari Negara Turkey. Sangat lembut, kegilaan remaja turkey, kain nipis tapi tidak jarang, higher thread count yang membuat nenunan mahal dan jenis di raja. Sangat

Premium Reversible Fabric Hoodie by ZOHRA

Premium Reversible Fabric Hoodie by ZOHRA

Model: 22.5/2975-02975
Price: RM45.00


Weight: 0.405KG

Date Added: Monday 28 April, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan tarik ke depan dah jadi! Kain yang sangat lembut dan sejuk memang tidak rimas. Kain - Kain Lycra Import, sebelah menyebelah warna lain.. boleh di guna dua muka untuk warna berlainan. Kain

Shawl Button

Shawl Button

Model: 20/2805-2708
Price: RM20.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Wednesday 09 October, 2013



Shawl butang dua warna Kain - Chiffon Premium berat Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi   

Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza

Model: 10/3050-0412
Price: RM20.00


Weight: 0.155KG

Date Added: Friday 19 September, 2014



Tudung Ct sisulam batu cantik kain georgette India. Sulaman berbeza pada tiap tudung. Sulaman mungkin sama atau tidak sama dgn gambar

Sweet Sugar Instant Shawl

Sweet Sugar Instant Shawl

Model: 40/3097-1404
Price: RM50.00


Weight: 0.145KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Shawl Instant Premium Chiffon Berat & Terletak Kain - Kain Chiffon Berat Jahitan - Haute Couture ( Sangat Teliti) Potongan - FREE Quality - High End Soft Awning Silang di jahit pada shawl          

Tshirt Im hot Your Not

Tshirt Im hot Your Not

Model:
Price: RM15.00


Weight: 0.5KG

Date Added: Monday 25 April, 2011


Sold Out

Size S, M, L, XL As seen on Paris Hilton

Twilight Sky Glitter Hoodie

Twilight Sky Glitter Hoodie

Model: 17.5/3090-1401
Price: RM35.00


Weight: 0.305KG

Date Added: Friday 21 November, 2014



Hoodie  sangat cantik dan unik, sarung inner nya dan tarik ke depan dah jadi! Kain yang sangat lembut dan sejuk memang tidak rimas. Kain - Glitter Lycra Premium Jenis - Dijahit sekali (Overlap) Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Potongan -

Where Did My LAMB Go? Black

Where Did My LAMB Go? Black

Model:
Price: RM80.00


Weight: 1.5KG

Date Added: Monday 25 April, 2011


Sold Out

Cashmere Hoodie Jacket Label : L.A.M.B These are clearance, we do not manufacture nor do we have more stocks. As seen on Rolling Stone by Gwen Stefani Size S, M, L, XL

Where Did My LAMB Go? Cream

Where Did My LAMB Go? Cream

Model:
Price: RM80.00


Weight: 1.5KG

Date Added: Monday 25 April, 2011


Sold Out

Cashmere Hoodie Jacket Label : L.A.M.B These are clearance, we do not manufacture nor do we have more stocks. As seen on Rolling Stone by Gwen Stefani Size S, M,L, XL

YSL Shawl

YSL Shawl

Model: 9.5/3062-1303
Price: RM19.00


Weight: 0.105KG

Date Added: Thursday 20 November, 2014



Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun


Home      Shipping       Hijab Tutorial       Borong / Wholesale       'Be a Hijabista' MAKE OVER       Tempahan Pukal / Design Sendiri       Media       Borang Order Kami
Jahitan berkualiti Boutique, Kain bertaraf dari Korea Original