Facebook All like

BOX_HEADING_FBALL_LOGIN_SIDEBOX
Facebook Login

Selendang dan Shawl



Model Product Image Item Name Price
9.5/3058-1303 Angel Shawl

Angel Shawl

Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun
RM19.00





batikshaawl Authentic Malaysian Batik Shawl

Authentic Malaysian Batik Shawl

Authentic Malaysian Hand-Made Unique Design Batik Shawl. Silk Fabric with Soft Finishing. Soft and Beautiful Vibrant Colors. Suitable for Classy Ladies who appreciate Unique One of A Kind Exclusive like herself. Each Shawl is made exclusively different from one another. One design is very special to you! Only you own it!
RM144.00  RM115.20





9.5/3091-1303 Chanel Shawl

Chanel Shawl

Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun
RM19.00





9.5/3059-1303 Coco Shawl

Coco Shawl

Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun
RM19.00





5/3046-2105 Evelyn Wide Shawl

Evelyn Wide Shawl

Selendang Cotton Lembut Kain -  Cotton  Size - Jahitan - Best Jenis - Corak Quality - Baik      
RM10.00





5/3053-2912 Georgette Print Hearts

Georgette Print Hearts

Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik code 11 hingga 20 contoh warna untuk hearts (gambar adalah stars)
RM10.00





5/3051-2912 Georgette Print Stars

Georgette Print Stars

Selendang Georgette Panjang Kain - Georgette Size - 70 in x 20 in Jahitan - Terbaik Jenis - Prints Potongan - Segi Panjang Kualiti - tebaik
RM10.00





5/3045-1001 Halfmoon Butterfly Plain

Halfmoon Butterfly Plain

Halfmoon Butterfly Warna Plain Premium Ukuran aggaran  Kain - Premium High Quality Chiffon Jahitan - Butik      
RM10.00





22.5/2551-PAS0001 Istanbul Yasemin

Istanbul Yasemin

Selendang Turki Burnout Sateen, selendang ni khas kami import terus dari Istanbul Turki, empayar Hijab cantik yang di pakai cantik dan kreatif oleh gadis gadis cantik (ehem... selain Malaysia lah ye.. hehe) Kain cotton ni pun kalau sentuh baru lah awak tahu, lembut nyaaaaa ... pakai pun tak berpeluh panas - melainkan awak berjemur bawah matahari di tengah padang pasir, yang tu kami tak jamin lah. Memang kelas dan sekali pandang orang tahu, ni bukan lah selendang lelong oiii mak Jemah! Ni...
RM22.50





9.5/3060-1303 Its Love Shawl

Its Love Shawl

Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun
RM19.00





ledior Le Dior Shawl

Le Dior Shawl

Pure Heavy High End Chiffon Shawl Measuring 2 meters long, ample for styling, adorned with rhinestones and pearl beads
RM66.00





5/3049-2810 Premium Colors Shawl

Premium Colors Shawl

Selendang Premium Chiffon Sutera Ukuran aggaran - Kain - Premium Chiffon Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Jenis - & Plain Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi    
RM10.00





12.5/2919-PAS0001 Premium Pure Pashmina Luxurious - Trail

Premium Pure Pashmina Luxurious - Trail

Selendang Pashmina Premium Pure Pashmina Kain - Kain pashmina Tulen yang di import dari Negara Turkey. Sangat lembut, kegilaan remaja turkey, kain nipis tapi tidak jarang, higher thread count yang membuat nenunan mahal dan jenis di raja. Sangat sangat lembut tapi terletak. Size - Wide Jahitan - Busana Besar Jenis - Corak Modern Print Baru Potongan - Segi Panjang Besar     Kualiti - Tinggi, kerana kain yang terlalu delicate dan sangat lembut, mungkin ada print blotch kecil yang biasa...
RM25.00





20/2805-2708 Shawl Button

Shawl Button

Shawl butang dua warna Kain - Chiffon Premium berat Jahitan - Busana Besar, jahitan teliti Potongan - Shawl panjang Quality - Tinggi   
RM20.00





9.5/3062-1303 YSL Shawl

YSL Shawl

Satin exclusive high end sangat cantik bila di pakai.. Lembut dan terletak.. selesa dan anggun
RM19.00






Home      Shipping       Hijab Tutorial       Borong / Wholesale       'Be a Hijabista' MAKE OVER       Tempahan Pukal / Design Sendiri       Media       Borang Order Kami
Jahitan berkualiti Boutique, Kain bertaraf dari Korea Original